Koivurannan lomamökit

Kultakohde VAHVISTETTU AVOINNA
Arvostelu
5.007
Kuvat ja videot

1 arvio 3 peukkua 0 peukkua 7 arvostelua
Maakunta
Matkailumaakunta
Paikkakunta
Elämykset ja aktiviteetit
Hintahaitari
50€-900€
Kohteen kuvaus

Koivurannan lomamökit sijaitsevat maalaismaisemassa Nykälässä/Haukivuorella, Mikkelissä. Meillä on tarjottavana seitsemän tasokasta lomamökkiä luonnon rauhassa, upeissa maisemissa Kyyveden rannalla. Viisi ensimmäistä ovat käytössä ympäri vuoden ja mökit Kielo ja Pajunkissa soveltuvat kesäkäyttöön. Jokaisella mökillä on oma ranta, sauna ja soutuvene. Mökit ovat yksilöllisiä, joten tutustu tarkemmin mökkeihimme alta!

Kaikkien mökkien lähettyviltä löydät hyvät sieni- ja marjametsät ja Kyyvesi tarjoaa erinomaiset kalastusmahdollisuudet. Talvisin tilalle ajetaan hiihtolatu ja pulkkamäen löytää grillikodalta. Sähköperämoottori on vuokrattavissa veneeseen.

Kasvatamme tilalla Suomen alkuperäiskarjaa eli kyyttöjä. Kesäisin kyytöt laiduntavat metsässä ja pitävät huolen perinnemaisemasta. Mökit Koivu ja Mänty sijaitsevat metsälaitumien yhteydessä ja Pihlaja maatilan pihapiirissä. Halutessanne teillä on mahdollisuus tutustua tarkemmin kyyttöjen paimentamiseen. Lisäksi kolme kissaamme tulevat usein tervehtimään vieraita ja kesäisin tilan pihapiirissä asuu kanoja.

Kaikkilla meidän mökeillämme on oma ranta ja rantasauna käytössä. Kaikilla mökeillä on myös käytössä langaton verkkoyhteys (WLAN). Lukuunottamatta ainoastaan kesäkäytössä olevaa Pajunkissa-mökkiä, kaikilla mökeillä on hyvä keittiövarustelu (sähköliesi/uuni, veden- ja kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastelokero) sekä sisävessa ja -suihku.

Koivu:

Koivu on tasokas ja tilava mökki, joka sijaitsee aivan järven rannalla. Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja parvi, yhteensä kuusi vuodepaikkaa. Sisällä on sähkösauna ja mökin omalla rannalla puulämmitteinen sauna. Rannalta löytyy saunan lisäksi grillikota ja nuotiopaikka.

 

Mökissä on täysin varusteltu keittiö kuudelle hengelle. Keittiön ja olohuoneen avoimuus mahdollistaa yhdessä olemisen. Olohuoneen tunnelmaa lisää puulämmitteinen takka.

 

Varusteina mm. astianpesukone, pyykinpesukone, Smart tv, ilmainen wifi, satelliittikanavat, bluray, radio, ilmalämpöpumppu ja toimiva takka.

Kartta ja reittiohjeet
Aukioloajat
Maanantai
Koko päivän
Tiistai
Koko päivän
Keskiviikko
Koko päivän
Torstai
Koko päivän
Perjantai
Koko päivän
Lauantai
Koko päivän
Sunnuntai
Koko päivän

Asiakkaiden arviot
Näytetään 1 - 1 / 1
Kivaa oli
1 peukku
Asiakaspalvelu
5.0
Yleinen hinta/laatusuhde
5.0
Aktiviteetit/elämykset
5.0
Siisteys
5.0
Mahtava paikka! Ihanan rauhallista. Mökki (Koivu) oli todella siisti ja sieltä löytyivät kaikki tarvittavat välineet. Plussaa ilmaisesta wifi-yhteydestä.
·

Ota yhteyttä